AZ Oudenaarde

DOKTER Gilles Thuysbaert

Specialisaties

- Voet- en enkelchirurgie
- Kniechirurgie
- Traumatologie

 

Over Dr. Gilles Thuysbaert

­­­­­­­­­­­­­­­­­Binnen de orthopedie focus ik mij op knie-, enkel- en voetchirurgie, waarbij ik er naar streef om uw levenscomfort op lange termijn te verbeteren.

U kan bij mij terecht met al uw voet-, enkel- en kniegerelateerde problemen. Zowel bij een advies voor steunzolen tot een chirurgische ingreep op de voet of knie ga ik stapsgewijs en gecontroleerd te werk.

Aan de hand van uw klachten, lichamelijk onderzoek en medische beeldvorming onderbouwen we onze diagnose. Ik streef ernaar om uw behandeling samen en op maat uit te werken, aangezien elke patiënt uniek is. Bij het uitwerken van de behandeling denk ik aan de lange termijn; hoe kan ik u met zo weinig mogelijk invasieve behandeling het beste resultaat bekomen. 

 Door een nauwe samenwerking met kinesitherapeuten en revalidatieartsen garanderen we de beste nazorg en een zo kort mogelijke revalidatie.

Ik volg op regelmatige basis bijscholingen in binnen- en buitenland zodat we u in Oudenaarde steeds de nieuwste technieken kunnen aanbieden aanbieden. Zo kan u bij mij terecht voor het plaatsen van een enkelprothese bij enkelarthrose, waarbij we gebruik maken van 3D-geprint instrumentarium.

Mijn opleiding volgde ik aan de Universiteit Gent, waarna ik verder specialiseerde in referentiecentra in Antwerpen, Brugge en Melbourne (Australië). Hier bouwde ik expertise op in complexe voor- en achtervoetpathologie, sportletsels van de enkel en prothesechirurgie.

Een afspraak maken met Dr. Thuysbaert?